PRIDE Bazar

Pe parcursul ultimului an și jumătate, voluntarii ACCEPT au învățat o groază de lucruri despre activism, intersecționalitate și drepturile omului. Au învățat și cum pot duce vorba mai departe și au spus tare și răspicat că#susținLGBT. Ne-au arătat și ce pot – au pus pe picioare trei inițiative:Queero, Grupul de suport Rainbow Families și Q-Space. Acum, la finalul proiectului, dorim să tragem linie și să vedem ce am obținut împreună. Să nu uităm că anul acesta Voluntari pentru Drepturi Egale se află printre finaliștii categoriei Proiectul de voluntariat al anului în domeniul activism civic și drepturile omului la Gala Voluntarilor, în timp ce Luca Istodor este nominalizat pentru Voluntarul Anului.

Miercuri ne întâlnim de la ora 18:30 la Epic Bar ca să aflăm care sunt realizările acestor inițiative și cum vă puteți implica și voi ca voluntari și activiști pentru drepturi LGBT. Programul de voluntariat la ACCEPT nu se termină atunci când se termină acest proiect. În cadrul unei discuții în formatul world cafe vom avea ocazia să ne gândim și la viitor și cum putem să ne continuăm inițiativele, fără să uităm de cel mai important eveniment al comunității LGBT – Bucharest PRIDE 2016. Anul acesta, când ați fost atât de mulți alături de noi – peste o mie de oameni – ne-ați arătat cât de mult putem obține împreună. În 2016 vrem să avem un PRIDE și mai mare – pentru asta trebuie să ne pregătim din timp și avem nevoie de ajutorul vostru.

După secțiunea din eveniment dedicată proiectului, vă invităm să rămâneți alături de noi la PRIDE Bazar. Cei care doresc pot dona diferite obiecte, care vor fi puse în ulterior la dispoziția participanților în schimbul unei mici donații pentru Bucharest PRIDE 2016. Cei care doresc să doneze obiecte le pot lăsa la sediul ACCEPT din str. Lirei nr. 10, de astăzi, 9 decembrie, până marți, 15 decembrie.

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[current-year] KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?