De când eram mică îmi tot spuneai să fiu o luptătoare. Ei bine, urmează să devin o gladiatoare care va lupta în cea mai colorată arenă.

Bună mama,

Trebuie să-ți spun ceva… Cred că ai observat cât ne-am îndepărtat una de alta în ultimii ani. Oricât de dureros ar fi, trebuie să recunosc că este un motiv. Este vina mea. E foarte greu să trăiești cu un secret. Admiterea și faptul că trebuie să învăț pentru bac au fost scuze bune până acum, dar când o să fiu la facultate ce o să fac? Oare câte vieți o să trăiesc? Nu-i așa că ar fi amuzant ca într-o zi toată lumea să afle? Ți-ar fi rușine cu mine? Sau ai fi mândra de mine?

De câte ori m-ai întrebat dacă îmi place de vreun baiat în ultimii 4 ani și eu ți-am răspuns cu un ,,NU” hotărât? Oare ce-ți trecea prin minte? Îți părea rău pentru mine? Credeai că îmi este greu să gasesc un băiat care să mă placă? De care să îmi placă?

Trebuie să-ți spun că sunt gay. Mă atrag fetele, nu băieții, iar pe plan sentimental, la fel. Asta ar trebui să explice de ce te-am înnebunit cu t.A.T.u. toți anii ăștia și de ce de obicei, atunci când intri la mine în cameră mă uit la Ellen.

Să nu îți pară rău pentru mine. O să fiu bine. De când eram mică îmi tot spuneai să fiu o luptătoare. Ei bine, urmează să devin o gladiatoare care va lupta în cea mai colorată arenă. E greu să fii cine ești cu adevarat.

Aș fi fericită dacă ne-am putea continua relația. Iar dacă vei crede că sunt ultimul om de pe pământ, voi trece peste. Sper că vei înțelege într-o zi cât de important a fost să-ți spun cine sunt. O să îmi trăiesc viața așa cum vreau,  fără niciun regret.

 

Cu drag,

Ioana, fiica ta LGBT+

Rainbow Families

Rainbow Families

Copilul tău ți-a spus că este lesbiană, gay, bisexual/ă sau transgender și nu știi cum să reacționezi?

Nu ai reușit să înțelegi pe deplin ceea ce dorește să-ți transmită și te simți pus/ă în dificultate?

Grupul de suport pentru părinți, Rainbow Families, este locul unde vei putea întâlni persoane care trec prin experiențe asemănătoare cu ale tale și unde vei putea primi sprijinul de care ai nevoie.

Rainbow Families își dorește să ofere un spațiu sigur în care membrii să poată discuta deschis și liber despre ce înseamnă să fii părinte al unui copil LGBT+ în România.

Vă așteptăm în ultima sâmbătă din fiecare lună. Dacă aveți întrebări, puteți trimite un e-mail la rainbowfamiliesromania@gmail.com sau să ne sunați la (+4)021 252 5620.

___

*Rainbow Families este o inițiativă a voluntarilor ACCEPT, desfășurată în cadrul proiectului ”Voluntari pentru Drepturi Egale”. ”Voluntari pentru Drepturi Egale” este un proiect implementat de Asociația ACCEPT, finanțat de granturile finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, www.fondong.fdsc.ro. Pentru informații oficiale despre granturile SEE şi norvegiene
Rainbow Families
0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[current-year] KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?